Afvallen met infrarood trainingEen nieuwe dimensie op afslankgebied! De Sun 400XL
laat de vetcellen verdwijnen als sneeuw voor de zon. Je fietst 30 minuten op een ergometerfiets (ligfiets), terwijl je met 4200 watt infrarood lampen wordt verwarmd.
Het infrarood verwarmt het onderhuidse vetweefsel aanzienlijk, waardoor de doorbloeding dermate verbeterd. Hierdoor verlies je snel centimeters. Tegelijkertijd wordt de vetstofwisseling geactiveerd. Door middel van regelmatig gebruik van infrarood warmte, ontgiftigd je lichaam. De eerste zichtbare resultaten kunnen al snel worden verwacht. Het apparaat is ook zeer geschikt voor mensen die lichamelijk moeite hebben met sporten.

Wat is infrarood?
tekening-abc-straling-image002Infraroodstraling is een veilige energievorm die natuurlijk voorkomt en objecten opwarmt door middel van een proces dat lichttransformatie wordt genoemd. Het wordt ook wel stralingswarmte of stralingsenergie genoemd. De directe lichttransformatie verwarmt alleen objecten, niet de lucht eromheen. De energie dringt tot 5 mm door in het lichaam en heeft talloze positieve effecten op de huid, het lichaam en de vetcellen. De doorbloeding verbetert waardoor meer vetverbranding op de probleemzones zal plaatsvinden en de aanmaak van collageen wordt gestimuleerd. Dit resulteert in een jongere en mooiere huid.

De verschillende typen infraroodstraling:

A = kortegolf straling dringt door tot de hypodermis
B = middengolf straling dringt door tot de dermis
C = langegolf straling dringt door tot de epidermis
De SUN400 XL werken zowel met type A, B als C straling

Resultaat

Gewichtsverlies
Ontgifting en zuivering
Jongere en mooiere huid
Stevigere huid
Herstelde, ontspannen en gezonde slaap
Soepelere gewrichten
Verbetering van de algehele gezondheid
Infraroodbehandeling in combinatie met beweging is een uitstekende alternatieve ondersteuning wanneer je last hebt van leeftijdgerelateerde klachten
Infraroodtraining is 5x zo effectief als een normale trainingssessie
Deze manier van training is ook zeer geschikt voor mensen met spierreuma, artrose en Multiple Sclerose (MS) (mits gezondheid het toelaat)